Monday, 28 March 2011

kehidupan saya

bertemu dengan si dia plakkkk..
ADAM SHAHRIR AHMAD namenyeeee.... hensemkan... huhuuuu
 kami jumpe dalam internet...kampung chat mase tu... mmg tengah gile IT lah mase tu...
Umur saya 16 tahun.. hubby 17 tahun...tak sangka jadi 1 realiti.... kengkawan sumer ckp saya sengal coz percaya cinta IT...tapi saya wat dek jeeeee.....
lame gak bercinta dalam IT je.. hubby jauh  dari MUAR JOHOR...
kira cinta jarak jauhlah....
dalam satu tahun kami hanya bertemu dalam IT.. masing2 masih belajar... 
hubby habis je belajar terus datang jumpe saya... 
korang nak tau.. chat dalam internet kemain mesra.. bila dah bertentang mate.. masing2 diam 
pastu sampai satu tahap kami tak tahu nak wat pe.. terus kate "bubye saya blik dulu"
pastu main msg... persoalan pun timbul "nape awak blik" hahahahaaaa.... bodohkan...
tu kali PERTAMA...

kali KEDUA plak... dia anak buah dia yang tinggal kat puchong....
saya bawak adik.. so diorang jadi orang tengah kami.... walhal dah cakap dah sebelum jumpe... jangan jadika orang lain penghalang tuk kita berbicara.. ceh wahhhhh....
lame kelamaan kami ok.. ambik mase lame gaklah dalam 6 bulan baru mesra macam dalam internet.....huhuuuu

pastu kawan 5 tahun.. umur 23 tunang
mmmmmmm macam2 rintangan gaklah ka,i lalui.... 
alhamdulillah saya dan hubby berjaya mengatasi dengan baik
sekarang dah kawin....

tarikh bersejarah tu
07/07/07
 ni dia pic saya kawinnnnnn....... samapai tahun ini dah 4 tahun
 
   
alaalaaala.... tomeyyyy nyeeeee.... ngade2 je annnnn.. an an an an 
                                                                             





                      dengan sepupu pompuan... saje kenangan bersame....




dengan best frenz..... memang rapat gile dari tingkatan until now.. pehhhhh.. harap2 kami sentiasa kekal bersama.......




mmmmmmmmmm..... nilah saya dengan hubby mase hari bersejarah....















gambar kami pak usu yang ambik... dia cikgu skolah menengah n also as photografer......heheheeee.. saje nak promote our family bisnes.. heheheeee







nak lagi ke... nanti kite sambung ke.. dah penat dah tangan ini.. cukup untuk hari ni k..
byeeeeee


zaman sekarang plak.....





ni dia bile dah besarrrrrr..taknak kawin.. coz nak jage mak.. katenya... tapi yang sebenarnye seru tak sampai lagi




hensem kannnnn.... ckit lagi nak jadi playerr.. nasib baik sedar cepat.. hahahahaaa.. saje nak kongsi

      ni akuuu.. comeyyyy kan... hahahahaaaaaa.. sape lagi yang nak puji kalau bukan diri sendiri


ni sha2.. cantik kan.... jadi rebutan.. tak tau kami as keluarga nak pilihkan... dia tak nak wat keputusan sendiri...hahahahaaaa.. lawakkan ade gak dak2 sekarang nak pilihan keluarga.. adik saya lah tu antaranya....
mmmmmmmm.........

saje nak kongsi zaman dulu2

ni mak dengan bapak saya... tak ingatlah umur diorang bape mase kawin ni.....kawin atas pilihan keluarga ... alhamdulillah bahagia sampai bapak meninggal dunia...
atas dasar cinta selepas kahwin dapatlah abg saya yang pertama

Ruzaidi othman name dia
ni dia .... taraaaaaaaaaaaaa.. comel kannnn...umur dia 32... lum kawin lagi.. sakit hati belum terubat lagi,,, poyokan.. tak pelah janji rock

ni abang saya yang kedua
khuzairi othman name dia..
dia ni cute ckit... kate orang lah.. pada saya biasa je.. huhuuuuuu.... dengki lah tuuu... hahahaaaa.. 
dia dah kawin 2 anak... umur dia 31


seterusnya saya plak.. anak yang ketiga
malulah...
gh'auuuuuu.. heheheheeeee.. ganaskan,, sampai sekarang.. huhuuuu
nama saya zainu binti othman..umur 29.. 
saya cite lanjut pasal saya ckit lah ye..dilahirkan pada 25 mei 1982 dekat umah.. kate mak lah.. hakikatnya tak pasti... betullah tuuuu... 

akhir sekali adik saya yang ke empat.. habis dah... mak ikat terus bila dah dapat adik yang ke 4 ni....
nama dia zaiesha binti othman
ni dia.. sangat comellllll...
sekarang masih belaja.. kat UTM ambik sains marine.. pandai gilerrr.. takutkan samp[ai gilermm wakakakaka....umur dia 24 tahun...

nilah dia bila kami berkumpul mase kecik2 dulu,,,
one happy family at all
so wujudlah idi, aie, nano dan sha2