Monday, 28 March 2011

kehidupan saya

bertemu dengan si dia plakkkk..
ADAM SHAHRIR AHMAD namenyeeee.... hensemkan... huhuuuu
 kami jumpe dalam internet...kampung chat mase tu... mmg tengah gile IT lah mase tu...
Umur saya 16 tahun.. hubby 17 tahun...tak sangka jadi 1 realiti.... kengkawan sumer ckp saya sengal coz percaya cinta IT...tapi saya wat dek jeeeee.....
lame gak bercinta dalam IT je.. hubby jauh  dari MUAR JOHOR...
kira cinta jarak jauhlah....
dalam satu tahun kami hanya bertemu dalam IT.. masing2 masih belajar... 
hubby habis je belajar terus datang jumpe saya... 
korang nak tau.. chat dalam internet kemain mesra.. bila dah bertentang mate.. masing2 diam 
pastu sampai satu tahap kami tak tahu nak wat pe.. terus kate "bubye saya blik dulu"
pastu main msg... persoalan pun timbul "nape awak blik" hahahahaaaa.... bodohkan...
tu kali PERTAMA...

kali KEDUA plak... dia anak buah dia yang tinggal kat puchong....
saya bawak adik.. so diorang jadi orang tengah kami.... walhal dah cakap dah sebelum jumpe... jangan jadika orang lain penghalang tuk kita berbicara.. ceh wahhhhh....
lame kelamaan kami ok.. ambik mase lame gaklah dalam 6 bulan baru mesra macam dalam internet.....huhuuuu

pastu kawan 5 tahun.. umur 23 tunang
mmmmmmm macam2 rintangan gaklah ka,i lalui.... 
alhamdulillah saya dan hubby berjaya mengatasi dengan baik
sekarang dah kawin....

tarikh bersejarah tu
07/07/07
 ni dia pic saya kawinnnnnn....... samapai tahun ini dah 4 tahun
 
   
alaalaaala.... tomeyyyy nyeeeee.... ngade2 je annnnn.. an an an an 
                                                                             





                      dengan sepupu pompuan... saje kenangan bersame....




dengan best frenz..... memang rapat gile dari tingkatan until now.. pehhhhh.. harap2 kami sentiasa kekal bersama.......




mmmmmmmmmm..... nilah saya dengan hubby mase hari bersejarah....















gambar kami pak usu yang ambik... dia cikgu skolah menengah n also as photografer......heheheeee.. saje nak promote our family bisnes.. heheheeee







nak lagi ke... nanti kite sambung ke.. dah penat dah tangan ini.. cukup untuk hari ni k..
byeeeeee


2 comments:

  1. Ini salah satu cinta internet yang berjaya sampai ke gerbang perkahwinan.. tahniah Nor.. Semoga perkahwinan ini dan percintaan ini akan kekal hingga dunia akhirat.... Amin.

    ReplyDelete
  2. aminnnnnn... touching jap cikguuuu.. heheheeee
    time kasihhhhh

    ReplyDelete